Kickoff studenten HZ door Jo-Annes de Bat

Op dinsdag 25 augustus was de Kickoff studenten HZ University of Applied Sciences (bedrijfskunde en commerciële economie) in de Lasloods in Vlissingen. Gedeputeerde van de provincie Zeeland Jo-Annes de Bat en tevens juryvoorzitter lichtte kort toe wat de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo inhoudt en wat van de studenten wordt verwacht. Zij gaan komende periode onderzoek doen naar de innovaties van de vijf genonimeerde bedrijven en zijn daarmee onderdeel van de jury. 

De genomineerden, Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss, maken kans om uitgeroepen te worden tot de beste innovatie van Zeeland 2020.

Van 11 tot en met 26 november kan jij op één van de 5 genomineerden stemmen die kans maken op de prijs van beste Zeeuwse innovatie van 2020! 26 november is de uitreiking, waarin de winnaars van zowel de juryprijs als de publiekprijs bekend worden gemaakt.

Kickoff HZ studenten Zeeuwse Innovatieprijs EmergoKickoff HZ studenten Zeeuwse Innovatieprijs Emergo3
Foto's: Jo-Annes de Bat tijdens kickoff HZ

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Dockwize, Kamer van Koophandel en Contacta. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de publieksprijs.