Nemag, winnaar 2019, spreekt tijdens netwerkbijeenkomst Zeeland Business

De winnaar van vorig jaar, Michel Corbeau van Nemag B.V., spreekt tijdens netwerkbijeenkomst Zeeland Business op 5 oktober.

Michel Corbeau BDF2673 1024x683

In Zeeland hebben we prachtige bedrijven. Bedrijven die zeer innovatief zijn en toonaangevend op de (wereld)markt. Helaas is dit niet altijd bekend. De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo brengt hier verandering in door jaarlijks een prijs uit te reiken aan de meest innovatieve onderneming van Zeeland.

Nemag uit Zierikzee is de winnaar van vorig jaar. General Manager Michel Corbeau neemt jullie mee in de wereld van grijpers en vertelt hoe deze Zeeuwse grijperfabrikant in samenwerking met de TU Delft de snelste en meest productieve grijper ter wereld heeft ontwikkeld. En vertelt wat het meedoen aan deze wedstrijd hem heeft gebracht!

Check voor meer info: https://www.zeelandbusiness.nl/biobase/

 

Van 11 tot en met 26 november kan jij op één van de 5 genomineerden stemmen die kans maken op de prijs van beste Zeeuwse innovatie van 2020! 26 november is de uitreiking, waarin de winnaars van zowel de juryprijs als de publiekprijs bekend worden gemaakt.