Studenten oefenen pitch Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

Op 13 oktober hebben studenten van HZ University of Applied Sciences geoefend met hun pitch voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Zij hebben afgelopen periode onderzoek gedaan naar de innovaties van de vijf genomineerde bedrijven en zijn daarmee onderdeel van de jury. 

10 groepen studenten van de opleidingen Commerciële Economie en Bedrijfskunde werken dit jaar aan de opdrachten voor de innovatieprijs.Tijdens de oefenpitch hebben zij om de beurt hun bevindingen aan Ralph Veerhoek van Impuls Zeeland en begeleidende docenten gepitcht. Vanwege de coronamaatregelen in een kleinschalige opzet.

Met de feedback die de studenten verzameld hebben kunnen zij hun presentaties finetunen voor de final pitch op 29 oktober voor de jury van dit jaar, met o.a. Jo-Annes de Bat als juryvoorzitter. Tijdens het juryberaad op die dag, wordt de winnaar gekozen van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020.

Oefenpitch HZ studenten Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020 1

Van 11 tot en met 26 november kan jij op één van de 5 genomineerden stemmen die kans maken op de prijs van beste Zeeuwse innovatie van 2020! 26 november is de uitreiking, waarin de winnaars van zowel de juryprijs als de publiekprijs bekend worden gemaakt.

Check de genomineerden hier!

•••

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Dockwize, Kamer van Koophandel en Contacta. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de Emergo publieksprijs.