Het laatste nieuws

Van Meer uit Tholen is de winnaar van de juryprijs en Hydrauvision Groep uit Schoondijke gaat naar huis met de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2023. Zij mogen hun innovaties de beste van Zeeland noemen dit jaar en verslaan hiermee de andere genomineerden: Bayck uit Terneuzen, Floor Foods uit Kapelle en MDE Automation uit Tholen.

De genomineerden van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2023 zijn bekend: Floor Foods, Bayck, MDE Automation, Hydrauvision Groep en Van Meer maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland. 

Flikweert Vision was afgelopen jaar dé grote winnaar van zowel de Emergo jury- als de publieksprijs. Naast eeuwige roem en de Emergo bokaal won Flikweert Vision ook een partnership bij Dockwize.

 

Flikweert Vision uit Ouwerkerk is de grote winnaar geworden van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2022. Het bedrijf uit Ouwerkerk ging er op dinsdagavond 8 november tijdens de Contacta vandoor met zowel de jury- als publieksprijs. Zij mogen hun innovatie de beste van Zeeland noemen dit jaar en verslaan hiermee de andere genomineerden: Colijn BV uit Kloetinge, Omniboost uit Terneuzen, Reijnpack uit St. Philipsland en VKP Bouw uit Kapelle.

Succesvol ondernemen is de pioniers van Q-Aviation uit Middelburg op het lijf geschreven. Wereldwijd leveren ze materialen voor helikopterplatforms en vliegvelden. En daar blijft het niet bij. Binnenkort willen ze het gaan maken met de verlichting van windmolenparken op zee.

Containers die in de Zeeuwse havens op de kades blijven staan, vrachtwagenchauffeurs die lang moeten wachten. Oorzaak: automatiseringsproblemen en te weinig personeel bij de douane. ,,Ik hou mijn hart vast als zo dadelijk de export van uien en aardappelen op gang komt.”

Q-Aviation uit Middelburg is de winnaar van de juryprijs en Fylm uit Heinkenszand gaat naar huis met de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2021. Zij mogen hun innovaties de beste van Zeeland noemen dit jaar en verslaan hiermee de andere genomineerden: MST Groep uit Meliskerke, Vervaet uit Biervliet en Meatless uit Goes.  

Door de aangescherpte maatregelen wordt de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo op 1 december 2021 om 16:00 uur digitaal aan de winnaars uitgereikt. Twee mobiele teams zullen op locatie, onder leiding van juryvoorzitter gedeputeerde Jo-Annes de Bat en jurylid Monique Schoonen (Omroep Zeeland), zowel de jury- als de publieksprijs uitreiken aan de winnaars van de 18e editie van de Innovatieprijs Emergo.

De genomineerden voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2021 zijn bekend: Q Aviation, Vervaet, Meatless, MST Groep en Fylm zijn de bedrijven die kans maken op de innovatieprijs.
Gedeputeerde en juryvoorzitter Jo-Annes de Bat maakte de favorieten dinsdag bekend in het radioprogramma Zeeland Komt Thuis.

HelloContainer uit Goes is de winnaar van de juryprijs en Traas Ongediertebestrijding uit ’s Gravenpolder gaat naar huis met de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020. Zij mogen zichzelf de beste Zeeuwse innovatie van 2020 noemen en verslaan hiermee de andere genomineerden: SWYCS uit Middelburg, Hydrauvision uit Schoondijke en Kobobss uit Yerseke.

Pagina 1 van 5